X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
جمعه 15 آذر 1392

کو کو پاغاره


کوکوی پاغازه, طرز تهیه کوکو پاغازه, پخت کوکو پاغازه



مواد لازم :

 پاغازه     ۵/۰ کیلو گرم
 آرد     ۱ الی ۲ قاشق
 پیاز     ۱ عدد
 تخم مرغ     ۴ الی ۵ عدد
 نمک و زردچوبه     به میزان لازم
سیر رنده شده    ۱ حبه
روغن    ۱ قاشق برای سرخ کردن


طرز تهیه :
فصل بهار که میشود اگر در بازار میوه و تره بار شهر کرمانشاه بروید . انواع مختلفی از تره های بهاری به فروش میرسد . یکی از این تره ها را پاغازه مینامند . پاغازه یک گیاه دارویی محسوب میشود . و در غذا هایی مثل برانی و سبزی پلو و کوکو مصرف خوراکی هم دارد و برای کسانی که بیماری گوارشی مانند ناراحتی های معده و روده ای دارند بسیار مفید میباشد .
پاغازه خرد شده و سیر وپیاز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را اضافه کنید وبه هم بزنید. در ماهی تابه روغن بریزید و مایه را در ماهی تابه ریخته و در ظرف را ببندیدو حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنید.




نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.