X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
جمعه 15 آذر 1392

طرز تهیه خورشت کرفس

خورش کرفس




مواد لازم:

 
کرفس اگر کوچک بود 2عدد
    1 عدد
گوشت سردست یا ران بره، ترجیحا ماهیچه
    500 گرم
پیاز
    1 عدد
لیمو عمانی
    2 تا 3 عدد
زردچوبه     نیم قاشق چای خوری
نمک     1 قاشق چای خوری
روغن     به مقدار کافی
آب سرد     3 لیوان

 

 

طرز تهیه:


ساقه های کرفس را از هم جدا کنید و خوب بشویید سپس ساقه های کرفس را به اندازه های دو سانتیمتری خورد کنید برگ های کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خورد کنید.

 

گوشت را به اندازه های خورشتی قطعه قطعه کنید. پیاز را هم برای پیاز داغ گرفتن خورد کنید. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و پیاز را در آن با حرارت ملایم سرخ کنید. پس از سرخ شدن پیاز گوشت را روی پیاز بریزید شعله را کمی بیشتر کنید و چند دقیقه ای با افزودن نیم قاشق چای خوری زردچوبه سرخ کنید.
  
 

سپس کرفس ها را روی گوشت بریزید شعله را کمی بیشتر کنید و تقریبا 10 دقیقه با گوشت سرخ کنید در تمام مدت آنرا هم بزنید تا هم نسوزد و هم خوب سرخ شود. پس از سرخ شدن سه لیوان آب سرد روی آن بریزید لیمو عمانی ها را با یک ضربه دست بشکنید بدون اینکه آنرا از هم جدا یا خورد کنید، داخل قابلمه بیندازید سر قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید، حرارت را چنان تنظیم کنید که گوشت بسیار بسیار آرام بجوشد.

 

دقت کنید همیشه وقتی می خواهید خورشت درست کنید هنگام طبخ گوشت آنرا روی حرارت بسیار کم طبخ کنید گرچه مدت طبخ کمی طولانی تر می شود ولی نتیجه کار بسیار بهتر خواهد شد.

 

مدت طبخ بستگی به گوشت شما دارد به همین خاطر پس از تقریبا 45 دقیقه گوشت را با چنگال امتحان کنید اگر خوب پخته شده نمک به آن بیفزاید و بگذارید چند دقیقه ای بجوشد.



 
نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.