X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
جمعه 15 آذر 1392

طرز تهیه کوکو اسفناج





مواد لازم

اسفناج پخته 300 گرم
 پیاز 1 عدد کوچک
 تخم مرغ 2 عدد
 نمک ، فلفل و زرد چوبه به مقدار کافی
روغن 100گرم

طرز تهیه :


 
در یک ظرف گود اسفناج پخته شده را خوب له میکنیم و بعد پیاز کوچک رنده میکنیم و تخم مرغ را اضافه میکنیم و با مقداری نمک و فلفل و زرد چوبه خوب هم میزنیم. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و مواد کوکو را داخل آن می ریزیم و با پشت قاشق مواد را صاف می کنیم . بعد که یک طرف کوکو سرخ شد کوکو را به صورت دلخواه برش داده و برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ می کنیم تا کوکو آماده شود .


نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.