X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
دوشنبه 18 آذر 1392

طرز تهیه خورشت بادمجان







مواد لازم

بادمجان قلمی 10 عدد

روغن نمک وفلفل به میزان لازم                

پیاز 1عدد

گوشت گوسفند700گرم

زردچوبه نصف قاشق چاییخوری

رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپ خوری


بادمجانها را پوست گرفته وروی ان نمک پاشیده ودر سبد بمدت دو ساعت می گذاریم بعدان را تمیز شسته با پارچه تمیزی خشک کرده مقداری روغن روی حرارت قرار داده وبادمجانها را در ان سرخ می کنیم سپس در صافی قرار داده وروغن اضافی ان را میگیریم پیاز را با کمی زعفران سرخ می کنیم گوشت را که از قبل تمیز کردیم به پیاز اضافه می کنیم زمانی که تف داده شد زردچوبه را اضافه می کنیم حدود شش پیمانه اب به ان اضافه می کنیم وپس از جوش امدن حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت پخته شود رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن کمی تف می دهیم وبه همراه نمک وفلفل به خورشت اضافه می کنیم اب غوره را نیز به مایه خورشت اضافه کرده پس از یک ربع بادمجانهای سرخ شده را روی گوشت میچینیم گوجه فرنگی را از وسط دو نیم کرده در کمی روغن سرخ می کنیم و نزدیک سرو کردن به خورشت اضافه می کنیم تا زیاد له نشود





نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.