X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
سه‌شنبه 19 آذر 1392

خورشت فسنجان با مرغابی یا مرغ

خورشت فسنجان با مرغابی یا مرغ

http://static.ifood.tv/files/Fesenjan.jpg


مواد لازم

مرغابی یا مرغ.... 1عدد 1.5 کیلو گرم

مغز گردو............ 700 گرم

روغن مایع ذرت ....مقداری

نمک وفلفل ......به میزان لازم

آرد.................. 2 قاشق سوپ خوری

پیاز................. 1 عدد 

رب انار ............1 پیمانه

شکر............... حدود1/3 پیمانه

 

طرز تهیه

مغزگردو را پاک کده سپس شسته و خوب خشک میکنیم از چرخ گوشت رد کرده و در مقداری روغن تف می دهیم .در این زمان مرتب به هم می زنیم تا گردو در زمان سرخ شدن نسوزد و تلخ نشود . پیاز را به صورت پیاز داغ تهیه میکنیم مرغ یا مرغابی راتمیز شسته ونمک می زنیم وبعد گردو را به آن اضافه کرده نمک وفلفل آن را اضافه می کنیم  و روی آن حدود پنج الی شش پیمانه آب می ریزیم .سپس حرارت را ملایم کرده تا خورشت جا بیفتد به طوری که روغن روی خورشت بیاید .دو قاشق آرد را در روغن تف داده در اواخر پخت به خورشت  اضافه میکنیم .در آخر رب انار را اضافه کرده اگر سفت است کمتر استفاده می کنیم واگر شل باشد بیشتر .شکر را بتدریج اضافه می کنیم تا مزه دلخواه بدست آید . اگر خورشت روی حرارت ملایم پخته شود خوشمزه تر ورنگ آن نیز بهتر می شود.

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.