X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
جمعه 22 آذر 1392

سمبوسه












مواد لازم







  • پیاز...........نیم کیلو
  • گوشت چرخ کرده.....250 گرم
  • تره .......نیم کیلو
  • سیب زمینی آب پز شده.....نیم کیلو
  • نمک وفلفل وادویه کاری و زعفران....به مقدار لازم
  • نان لواش.........تعدادی

  • مواد لازم برای سس سمبوسه
  • تمبر هندی.......1 بسته
  • آب.................1 پیمانه
  • آبلیمو.........1/4 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی.....2 قاشق
  • نمک وفلفل .......به میزان لازم
  • روغن........3 قاشق


طرز تهیه


پیاز را خرد کرده با مقداری روغن تف می دهیم.بطوری که شفاف شود. گوشت را به پیاز اضافه کرده تف می دهیم تا آ گوشت کشیده شود.تره را که از قبل پاک کرده و شسته و خرد کرده ایم ه گوشت اضافه کرده تف می دهیم تا آب تره کشیده شود. سیب زمینی آب پز شده را پوست گرفته و به قطعات یکدست به شکل مکعب مستطیل برش می دهیم و با مقداری نمک وفلفل ادویه کاری و زعفران به مواد بالا اضافه می کنیم . نانها را برش داده واز مواد آماده داخل نانها می ریزیم و آنها را می پیچانیم. مقدار فراوانی روغن در ظرف گودی ریخته و سمبوسه ها را در آن سرخ میکنیم .تمبر هندی را بمدت دو ساعت در آب خیس نموده سپس از الک رد کرده هسته های آن را جدا می کنیم آبلیمو را اضافه کرده رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل در کمی روغن تف می دهیم و به مواد اضافه میکنیم و همراه سمبوسه ها سرو می کنیم .


نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.