X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
جمعه 22 آذر 1392

حلیم بادمجان

مواد لازم برای پنج الی هفت نفر







بادمجان...........7عدد

روغن ..............مقداری

پیاز..................2عدد

نمک وفلفل وزردچوبه...به میزان لازم

گوشت با استخوان...1کیلو

نخود...............تعدادی برای تزیین

عدس..............1/2 پیمانه

برنج................1/3 پیمانه

کشک.............نیم لیتر

مغز گردو..........10عدد

زعفران...........1/2 قاشق چایخوری

سیر ونعناع داغ......مقدار



طرز تهیه



بادمجانها راپوست گرفته نمک زده بعد از دو ساعت شسته و خشک می کنیم سپس در مقداری روغن سرخ کرده تا طلایی شود. پیاز را به صورت پیاز داغ تهیه کنید .زردچوبه را به پیاز اضافه نموده تف می دهیم. در ظرفی گوشت پیاز داغ ونخود را ریخته با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم. زمانی که نیم پز شد عدس را اضافه نموده عدس که نیم پز شد برنج را اضافه میکنیم .وقتی تمام مواد کاملا پخته شد بادمجانها را اضافه میکنیم.چند جوش که زد نخودها و گوشت را بیرون آورده استخوانها را جدا نموده:گوشت را کوبیده و مجددا به ظرف حلیم بادمجان اضافه میکنیم و تمام مواد را روی حرارت به صورت پارویی می کوبیم.نمک وفلفل به حلیم اضافه کرده توجه داشته باشیم که این غذا باید کاملا جا بیفتد و حالت کشدار پیدا کند و آب آن تبخیر شود. در  آخر کشک را اضافه می کنیم. مواد را به هم می زنیم تا کشک به خورد حلیم برود.سپس در سینی کشیده روی آن را با کشک می پو شانیم و با مغز گردو و نخود وسیر داغ ونعناع داغ و زعفران حل شده در دو قاشق سوپ خوری آب جوش تزیین می کنیم.

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.