X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
جمعه 22 آذر 1392

حلیم

مواد لازم برای 10 الی 12 نفر









گندم پوست گرفته.............1کیلو

گوشت سر دست گوسفند....2کیلو

پیاز متوسط........................3عدد

نمک وفلفل ودارچین.............به میزان لازم

کره..................................100گرم




طرز تهیه


گندم را بمدت هشت ساعت خیس نموده گوشت را بدون خرد کردن با گندم و پیاز و مقداری آب روی حرارت بمدت چهار ساعت قرار می دهیم تا گوشت وگندم کاملا بپزدبعد در صافی ریخته استخوانهای گوشت را جدا نموده سپس گوشت وگندم را در مخلوط کن ریخته و له کنید.آب حلیم را که جدا نموده بودیم اضافه کرده نمک وفلفل نیز اضافه میکنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا حلیم جا بیفتد در این فاصله حلیم  را به هم می زنیم تا کشدار شود.سپس در ظرف مورد نظر ریخته کره را آب کرده روی حلیم می ریزیم و همچنین روی آن دارچین می پاشیم.


نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.