X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
جمعه 22 آذر 1392

دلمه بادمجان وفلفل دلمه ای وگوجه فرنگی





مواد لازم برای 7 الی 8 نفر


بادمجان دلمه ای.............3عدد

نمک وفلفل ...................به میزان لازم

روغن..........................مقداری

فلفل دلمه ای...............4عدد

گوجه فرنگی.................5عدد

پیاز.............................2عدد

گوشت چرخ کرده...........400گرم

نمک وفلفل .................به میزان لازم

زعفران ساییده.............2 قاشق سوپ خوری

برنج............................2پیمانه

لپه.............................1/3 پیمانه

سبزی دلمه ترخان گشنیز ومرزه وجعفری..500گرم

رب گوجه فرنگی...........1/4 پیمانه










طرزتهیه


بادمجان دلمه ای را پس ازشستن پوست آن را به صورت یک در میان گرفته در قسمت دم یک برش گرد داده و محتویات داخل آن را خالی می کنیم.سپس داخل واطراف بادمجان را به نمک آغشته می کنیم و دو ساعت بماند.بعد از این زمان بادمجان را کاملا شسته خشک کرده و در روغن سرخ می کنیم .قسمت دم فلفل دلمه ای را یک برش گرد داده و دانه های آن را جدا نموده و در روغن سرخ می کنیم .سه عدد از گوجه فرنگی ها را نیز یک برش گرد به ته آن داده سپس گوشت داخل آن را خالی کرده بقیه گوجه فرنگی را نیز رنده می کنیم. پیاز را به صورت پیاز داغ تهیه میکنیم.گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کرده هم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود گوجه فرنگی رنده شده را الک کرده بهمراه مقداری نمک وفلفل و زعفران به مواد اضافه می کنیم. برنج ولپه را که از قبل خیس کرده ایم جداگانه پخته آبکش می کنیم و به همراه سبزی دلمه که شسته وخرد کرده ایم به موادبالا اضافه می کنیم. از مایه آماده شده داخل بادمجانها فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی پر نموده مقداری روغن در ظرفی ریخته رب گوجه فرنگی را در روغن تف می دهیم سپس کمی آب ریخته بادمجانها و فلفل دلمه ای را در کف ظرف چیده پس از بیست دقیقه گوجه فرنگی را روی آنها قرار داده نمک و فلفل به میزان لازم در ظرف می ریزیم. حرارت باید ملایم باشد تا دلمه ها پخته شود وسپس غلیظ شود.



 


نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.