X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
شنبه 23 آذر 1392

خورشت کرفس

مواد لازم برای 7 نفر




گوشت گوسفند مغز ران یا ماهیچه...........1کیلو

پیاز اندازه متوسط.................................1عدد

روغن مایع ذرت....................................به میزان لازم

زعفران ساییده....................................1/2 قاشق چایخوری

نعناع و جعفری....................................1کیلو

کرفس اندازه متوسط.............................1عدد

آبلیمو.................................................به میزان لازم

نمک و فلفل ........................................به میزان لازم






طرز تهیه


ابتدا گوشت را به قطعات یکدست در اندازه چهار سانتی متری برش داده پیاز را به صورت پیاز داغ تهیه میکنیم .قطعات گوشت را به پیاز اضافه کرده به هم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. زعفران را اضافه نموده کمی تف می دهیم. حدود شش پیمانه آب اضافه کرده در ظرف را می بندیم حرارت را ملایم کرده تا گوشت بپزد.در این فاصله ساقه های ترد کرفس را جدا نموده بند های آن را بیرون کشیده و به قطعات سه سانتی متری برش داده ودر روغن کمی تف می دهیم. نعناع و جعفری را نیز پس از پاک کردن و شستن خشک کرده و به صورت ریز خرد می کنیم. سبزی را نیز در روغن کمی تف می دهیم.زمانی که گوشت نیم پز شد نعناع وجعفری و آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کرده در ظرف را بسته تا خورشت جا بیفتد.






نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.