X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
شنبه 23 آذر 1392

خورشت آلو اسفناج







مواد لازم برای 7 نفر 


گوشت ماهیچه یا مغز ران..............750 گرم

پیاز اندازه متوسط.........................1عدد

روغن مایع ذرت............................به میزان لازم

اسفناج......................................1/5 کیلو

آلو.............................................300 گرم

نمک و فلفل ...............................به میزان لازم

آبلیمو........................................3 قاشق سوپ خوری

شکر .........................................2 قاشق سوپ خوری



طرز تهیه

گوشت را شسته و به قطعات یکدست خرد کرده پیاز را به صورت پیاز داغ تهیه کنید. گوشت را به آن اضافه کرده حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کشیده شود . بعد چهار پیمانهآب در آن ریخته در ظرف را بسته تا گوشت نیم پز شود. اسفناج را پس از پاک کردن و شستن خرد نموده و در ماهیتابه ای کمی روغن ریخته اسفناج را اضافه میکنیم تا آب آن کشیده شود و کاملا تف داده شود. آلو را که از سه الی چهار ساعت قبل در آب خیس کرده ایم به همراه اسفناج نمک وفلفل به گوشت اضافه میکنیم. در ظرف را بسته تا خورشت جا بیفتد. حرارت زیر ظرف از ابتدا ی پخت باید ملایم باشد زمانی که خورشت جا افتاد آبلیمو و شکر را اضلفه میکنیم. دو الی سه جوش که زد خورشت آماده است .

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.