X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
شنبه 23 آذر 1392

لازانیا






مواد لازم برای 4 نفر


گوشت چرخ کرده .................350 گرم

پیاز سرخ کرده......................1/2 پیمانه

روغن مایع ذرت.....................مقداری

قارچ...................................150 گرم

رب گوجه فرنگی...................3 قاشق سوپ خوری

نمک وفلفل..........................به میزان لازم

خمیر لازانیا..........................1بسته

سس سفید.........................2 پیمانه

پنیر پاستافیلاتا......................200گرم

پنیر موزارلا............................150 گرم




طرز تهیه


گوشت چرخ کرده را با پیازدر روغن تف میدهیم وقتی آب گوشت کمی گرفته شد قارچ ها را برش های منظم داده و روی گوشت می ریزیم بعد رب گوجه را اضافه می کنیم تف می دهیم سپس نصف پیمانه آب و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد و آب آن کاملا تبخیر شود .خمیر لازانیا را در آب جوش همراه با کمی نمک ویک چهارم پیمانه روغن مایع ریخته زمانی که مغز پخت شد آن را در آبکش ریخته هر دو پنیر را رنده کرده با هم مخلوط می کنیم سپس ته ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده ویک ردیف لازانیا و روی آن مایه گوشتی و روی گوشت سس سفید و به همین ترتیب تکرار می کنیم در آخر بقیه سس را ریخته و با پنیر رنده شده روی آن را می پوشانیم. ظرف لازانیا را در طبقه وسط فر بمدت چهل و پنج دقیقه با حرارت سیصد و پنجاه درجه فار نهایت می گذاریم بپزد و روی آن برشته شود.

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.