X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
شنبه 23 آذر 1392

آش رشته





مواد لازم برای هشت الی ده نفر


نخود و لوبیا چیتی و عدس................500گرم

پیاز اندازه درشت............................2عدد

سیر ...........................................4حبه

روغن مایع ذرت برای سرخ کردن........مقداری

سبزی تره وجعفری و اسفناج و شبت وکمی گشنیز...2کیلو

آب گوشت ...................................8پیمانه

نمک و فلفل وزرد چوبه.....................به میزان لازم

رشته آشی یک بسته ....................750 گرم

آرد...............................................3 قاشق سوپ خوری

کشک..........................................نیم کیلو

نعناع داغ و پیاز داغ وزعفران..............مقداری برای تزیین




طرز تهیه


حبوبات را جدا گانه بمدت هشت ساعت با آب خیس می کنیم آب روی حبوبات را خالی کرده بعد نخود و لوبیا را در ظرف مناسب بریزید مقداری آب روی آن ریخته تا نیم پز شود سپس عدس را اضافه می کنیم .پیاز را به صورت پیاز داغ تهیه می کنیم .سیر را نیز خلال نموده در روغن مایع سرخ می کنیم تا طلایی شود پیاز سرخ شده را به مواد بالا اضافه می کنیم. سبزی آش را که قبلا تمیز پاک کرده و شسته و خشک کرده و خرد کرده با آب گوشت و نمک وفلفل به حبوباتی که تقریبا پخته شده است اضافه می کنیم بعد از پانزده دقیقه رشته آش را اضافه می کنیم سپس سه قاشق سوپ خوری آرد را در کمی آب سرد حل نموده و به مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم و می گذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد و در آخر پیاز داغ و زرد چوبه را تف داده و بهمراه کشک نعناع داغ وسیر داغ و زعفران روی آن را تزیین میکنیم.

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.