آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی

آبگوشت

 





مواد لازم برای الی6 الی 7 نفر  



گوشت سر دست...............1 کیلو

دنبلاچه متوسط.................1عدد

دنبه ...............................30 گرم

پیاز متوسط......................2 عدد

لیمو عمانی.....................2 عدد

نخود...............................1 پیمانه

لوبیا چشم بلبلی..............1/2 پیمانه

سیب زمینی.....................3 عدد

نمک وفلفل.......................به میزان لازم

زردچوبه...........................1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی................4 قاشق سوپ خوری

روغن مایع .......................2 قاشق سوپ خوری




طرز تهیه


گوشت را به تکه های بزرگ برش داده می شو ییم. همراه با دنبلاچه ودنبه و یک عدد پیاز و نخود و لوبیا چشم بلبلی وده پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گوشت و نخود و لوبیا نیم پز شود .لیمو عمانی را در آب دو الی سه ساعت خیس کرده و با چنگال سوراخ نموده به مواد بالا اضافه می کنیم. پس از اینکه تمام مواد پخته شد سیب زمینی را پوست گرفته و همراه نمک و فلفل به مواد بالا اضافه میکنیم .یک عدد از پیاز های باقیمانده را رنده کرده دنبه را از آبگوشت خارج می کنیم و با پیاز رنده شده و زردچوبه کوبیده و به همراه رب گوجه فرنگی که روی حرارت با روغن کمی تف داده ایم به آ ب گوشت اضافه می کنیم. پس از یک ربع غذا آماده است.


 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.