X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
یکشنبه 24 آذر 1392

اردور بادمجان







مواد لازم


بادمجان متوسط..............6 عدد

روغن مایع ذرت ...............مقداری

گردوی چرخ شده..............1 پیمانه

نعناع و جعفری و مرزه........3 قاشق سوپ خوری

رب انار...........................4 قاشق سوپ خوری

شکر..............................1 قاشق سوپ خوری

پنیر فیلافیلا ....................50 گرم

گوجه فرنگی....................3 عدد

آب.................................1/3 پیمانه

نمک..............................به میزان لازم




طرز تهیه


بادمجان های متوسط و یک اندازه را انتخاب کرده پوست آن را گرفته کمی نمک زده. بمدت دو الی سه ساعت بماند بعد آن را شسته و خشک می کنیم. وسط آن را شکاف داده و در مقداری روغن سرخ می کنیم. گردوی چرخ شده و جعفری و نعناع و مرزه را سرخ نموده با رب انار مخلوط کرده شکر را اضافه می کنیم با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و آب آن تبخیر شود سپس پنیر فیلافیلا را رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم. شکاف بادمجانها را با مواد آماده شده پر می کنیم. گوجه فرنگی را برش داده و بعد بادمجانها را داخل پیرکس گذاشته کمی آب و نمک به آن اضافه نموده و دور تا دور آن را برشهای گوجه فرنگی می چینیم و در فری که با حرارت سیصد و پنجاه درجه فار نهایت گرم شده بمدت بیست و پنج الی سی دقیقه قرار می دهیم.

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.