X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
شنبه 7 دی 1392

کباب کوبیده


مواد لازم


گوشت قلوه گاه گوسفند...........1 کیلو

گوشت مغز ران گوساله.............400 گرم

پیاز رنده شده.........................3 عدد

نمک و فلفل............................به میزان لازم



طرز تهیه


گوشت گوسفند و گوساله را دو بار چرخ کرده ،پیاز رنده شده،نمک و فلفل را اضافه نموده و کاملا ورز می دهیم.اگر گوشت را به اندازه کافی ورز دهیم و چسبندگی ایجاد شود،گوشت از سیخ نمی ریزد.سپس دست را خیس کرده گوشت را بطور یکنواخت به سیخ کشیده و بعضی از قسمتهای آن را فشار می دهیم تا گوشت به سیخ بچسبد و بعد آن را با سیخ بمدت سه ساعت در یخچال می گذاریم.پس از این زمان سیخها را روی آتش تند قرار داده ،کمی که گوشت خودش را گرفت حرارت را ملایم می کنیم تا مغز گوشت پخته شود.

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.