X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
شنبه 7 دی 1392

بیف استرو گانف





مواد لازم برای 5 الی 6 نفر


گوشت فیله گوساله بدون چربی.................500 گرم

روغن مایع ذرت برای سرخ کردن..................200 گرم

سیب زمینی...........................................300 گرم

قارچ.......................................................200 گرم

کره........................................................50 گرم

پیاز سرخ شده.........................................4 قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل ...........................................به میزان لازم

فلفل دلمه ای قرمز...................................1 عدد

سس گوشت..........................................1 پیمانه


طرز تهیه


ابتدا گوشت را به صورت قطعات یکدست به طول سه سانتی متر برش داده ،سیب زمینی را به صورت خلالهای نازک برش می دهیم و در روغن مایع داغ فراوان سرخ می کنیم.قارچ را نیز پس از شستن خرد نموده و در کره تف می دهیم،سپس پیاز سرخ شده را در ظرف مناسبی ریخته،روی حرارت قرار داده،گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم.توجه داشته باشیم که حرارت باید زیاد باشد تا گوشت آب نیندازد،و به صورت استیک سرخ شود.گوشت را که تف دادیم،نمک و فلفل را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کرده و تف می دهیم. مواد را با هم مختوط کرده،سس گوشت را اضافه کرده و بمدت پنج دقیقه روی حرارت قرار می دهیم.کاهو را در دیس چیده ،مواد را روی آن می ریزیم و در اطراف آن سیب زمینی سرخ شده،قرار می دهیم.


نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.