X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
یکشنبه 8 دی 1392

کوفته برنجی



مواد لازم


سبزی کوفته

جعفری،تره،گشنیز،مرزه،ترخان،شبت،نعناع...............500گرم

گوشت چرخ کرده..................................................500گرم

آلو یا زرشک،نمکو فلفل وادویه................................به میزان لازم

برنج..................................................................150 گرم

لپه...................................................................1/2 پیمانه

پیاز در اندازه متوسط............................................2 عدد

رب گوجه فرنگی..................................................1/2 پیمانه

تخم مرغ............................................................2 عدد

روغن مایع ذرت...................................................مقداری


طرز تهیه


ابتدا سبزی را پاک کرده،تمیز شسته و خشک می کنیم،سپس ریز خرد کرده و در مقداری روغن سرخ می کنیم در حدی که آب سبزی گرفته شود.گوشت را با مقدار کمی نمک مخلوط کرده خوب ورز می دهیم.برنج را نیز بعد از پاک کردن شسته و با نمک بمدت دو الی سه ساعت خیس می کنیم.لپه را پاک کرده،شسته و با مقداری آب می پزیم.پیاز را به صورت پیاز داغ تهیه کنید. رب گوجه فرنگی را به نیمی از پیاز اضافه کرده،نمک و فلفل و زردچوبه را افزوده،تف می دهیم. حدود هشت پیمانه آب روی رب ریخته زمانی که آب به جوش آمد،گوشت و برنج و سبزی و لپه آماده شده را با دو عدد تخم مرغ خوب ورز می دهیم تا کاملا چسبندگی پیدا کند.دست را با روغن مایع کمی چرب کرده و از مایه به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دست پهن می کنیم.وسط آن مقداری آلو یا زرشک و کمی پیاز سرخ شده قرار می دهیم،مجددا مایع را در دست گرد می کنیم.کوفته های آماده را در مایع آب و رب گوجه فرنگی که در حال جوشیدن است یکی یکی انداخته حرارت را ملایم کرده تا کوفته باز نشود.در ظرف را می بندیم.مدت پخت کوفته ها حدود یک ساعت و نیم با حرارت ملایم می باشد.آب باید روی کوفته ها را بگیرد تا کاملا مغز پخت شود و در موقع سرو کردن آب باقیمانده خیلی کم شده باشد.

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.