X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
چهارشنبه 11 دی 1392

کباب دو رنگ




مواد لازم


فیله گوساله..................1 کیلو

فیله مرغ.......................200 گرم

پیاز..............................1 عدد

گوجه فرنگی..................1 عدد

فلفل دلمه ای سبز..........1 عدد

قارچ..............................4 عدد

پنیر گودا.........................100 گرم

روغن مایع.......................2 قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل.....................به میزان لازم


طرز تهیه


ابتدا فیله گوساله را شسته و آن را به صورت قطعات یکدست برش داده و با بیفتک کوب می کوبیم.فیله مرغ را شسته و به قطعات مستطیلی شکل بریده و روی آن را نیز با بیفتک کوب می کوبیم.قطعات مرغ را روی تکه های گوشت قرار می دهیم،توجه داشته باشیم قطعات مرغ باید از تکه های گوشت کوچک تر باشد تا بتوان آن را داخل گوشت پیچید.پیاز را شسته و به صورت خلالهای ریز و باریک در می آوریم.گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای سبز و قارچ را نیز شسته و به قطعات بسیار ریز خرد می کنیم.فیله گوساله را روی سطح صافی قرار می دهیم.فیله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد آماده شدهمقدار کمی روی مرغ می ریزیم.پنیر کودا را برش داده و یک برش کنار بقیه مواد قرار می دهیم.فیله گوساله را همراه مواد لوله کرده سپس کبابهای لوله شده را به سیخ کشیده،نمک و فلفل می پاشیم و در ماهیتابه ای که با برس و روغن مایع ته آن را چرب نموده ایم،به صورت کبابی سرخ کرده در هنگام سرخ شدن به آن کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم .

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.