X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
جمعه 13 دی 1392

کوفته تبریزی




مواد لازم


گوشت چرخ کرده...............500 گرم

لپه.................................1 پیمانه

زردچوبه...........................1 قاشق چایخوری

برنج...............................1/2 پیمانه

نمک و فلفل سیاه..............به میزان لازم

پیاز درشت.......................3 عدد

روغن مایع........................به میزان لازم

تره و مرزه.........................750 گرم
زعفران ساییده...................1/2 قاشق چایخوری



مواد لازم برای داخل کوفته


آلو،کشمش،زرشک،مغز گردو........به میزان لازم

تخم مرغ سفت........................1 عدد

جوجه در صورت دلخواه...............1 عدد



طرز تهیه


گوشت را دو بار چرخ کنید.لپه را با نیمی از زردچوبه و مقداری آب به مدت چهل و پنج دقیقه بپزد تا نرم شود.سپس در آبکش ریخته تا سرد شود.پس از آن لپه را در آسیاب بریزید و له کنید.برنج را با کمی نمک و یک پیمانه آب ده دقیقه بپزید.سپس در آبکش ریخته پیاز را به صورت پیاز داغ تهیه می کنیم.یک سوم از آنرا کنار گذاشته به مابقی آن مقداری فلفل و زردچوبه اضافه نموده و تف دهید.تره و مرزه را که از قبل پاک نموده و شسته و خرد کرده اید به گوشت اضافه می کنیم.زعفران را در مقداری آبجوش حل نموده نیمی از انرا به مواد گوشت اضافه نمایید و نیمی دیگر را در آب کوفته بریزید.سپس لپه،برنج،نمک و فلفل را اضافه نمایید و تمام مواد را کاملا ورز دهید.کوفته تبریزی را معمولا به اندازه یک پرتغال تهیه می کنند.برای تهیه کوفته یک پارچه ململ در ظرف گودی قرار داده،مواد کوفته را در آن قرار داده وسط آنرا گود نموده و مواد داخل کوفته را که شامل آلو،کشمش و غیره می باشد را در گودی قرار داده و روی آنرا با مواد کوفته را پوشانده،سپس پارچه را گره زده،زمانیکه آب جوش آمد کوفته را در آن قرار داده،آب کوفته باید در حدی باشد که در ابتدا روی کوفته را بپوشاند.سپس در ظرف را بسته و حرارت را ملایم می کنیم تا آب آن تبخیر شود و فقط به اندازه دو لیوان آب باقی بماند.



نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.