X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
شنبه 14 دی 1392

کباب چنجه


<


مواد لازم



راسته بره (یا گوسفند)

1 کیلو

سیر

2 حبه (10 گرم)

ماست

2 پیمانه (400 گرم)

روغن زیتون

پیمانه (50 میلی لیتر)

تخم گشنیز ساییده

1 قاشق چایخوری (1 گرم)

ادویه کاری

1 قاشق سوپخوری (6 گرم)

زیره ساییده

½ قاشق چایخوری (½1 گرم)

زنجفیل رنده‌شده

1 قاشق سوپ خوری (5 گرم)

فلفل سیاه و قرمز

½ قاشق چایخوری (½1  گرم)

نمک

به میزان لازم

کره

½ پیمانه (80 گرم)


طرز تهیه: 

  1. گوشت را پس از شستن به صورت چنجه‌های یکدست برش می‌دهیم. با پهنای چاقو سیرها را له می‌کنیم و در ماست می‌ریزیم. روغن زیتون، تخم گشنیز، ادویه کاری، زیره، زنجفیل، فلفل قرمز و سیاه را نیز در ماست می‌ریزیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. چنجه‌های گوشت را داخل سس ماست تهیه شده می‌ریزیم و می‌گذاریم 4 تا 5 ساعت در سس بماند.
  2. چنجه‌ها را به سیخ می‌کشیم و روی آنها نمک می‌پاشیم و روی آتش ذغال و یا کباب‌پز، کباب می‌کنیم تا قهوه‌ای رنگ شود و داخل آن کمی صورتی رنگ بماند. در حین کباب‌کردن گوشت، کره را روی سطح آن می‌مالیم.

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.