X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
چهارشنبه 18 دی 1392

شله زرد





مواد لازم


برنج....................5 پیمانه

شکر...................11 پیمانه

زعفران ساییده.......1 قاشق سوپ خوری

خلال بادام............150 گرم

گلاب...................1 پیمانه

کره.....................170 گرم

دارچین.................مقداری

خلال پسته............50 گرم


طرز تهیه


برنج را پس از پاک کردن و شستن،یک شب بدون نمک خیس کرده،آب  روی آن را خالی نموده،به اندازه شش برابر برنج روی آن آب می ریزیم.و روی حرارت قرار می دهیم.زمانی که آب جوش آمد،حرارت را ملایم کرده تا مغز برنج کاملا نرم شود،سپس شکر را اضافه می کنیم و مرتبا هم می زنیم تا شله زرد کاملا جا بیفتد.(اگر شله زرد سفت بود،دو الی سه پیمانه آب به آن اضافه می کنیم).زعفران را در کمی آب جوش حل نموده و با نیمی از خلال بادام به مواد بالا اضافه می کنیم،گلاب و کره را نیز اضافه کرده شله زرد را مرتبا هم می زنیم.در ظرف را گذاشته حرارت را خیلی ملایم کرده و روی در آن را روی حرارت سیصد درجه فار نهایت روشن نموده و شله زرد را بمدت نیم ساعت در فر می گذاریم،از فر بیرون آورده،روی آن دم کنی قرار داده به مدت نیم ساعت در محل گرمی قرار می دهیم.سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین و خلالها تزیین می کنیم.

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.