X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
یکشنبه 22 دی 1392

فلافل



مواد لازم:

۱- نخود ۵۰۰ گرم
۲- تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
۳- گشنیز ۲۵۰ گرم
۴- زیره ی کوبیده ۱ قاشق سوپخوری
۵- فلفل قرمز کوبیده ۱ قاشق چایخوری
۶- آرد گندم ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
۷- آبلیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
۸- روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم

۹- نمک به قدر کافی



طرز تهیه:
نخود را بپزید. (بهتر است نخود را قبلاً خیس کنید تا زودتر بپزد، در هر حال نخود باید کاملاً پخته شود و آبش به خورد آن برود). سپس آن را در حالی که هنوز گرم است چرخ کنید تا کاملاً مانند پوره نرم و لطیف شود. گشنیز را تمیز کرده و بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز کشیده شد آن را ریز خرد کنید. تخم مرغ ها را با زیره و کمی نمک و فلفل قرمز یا فلفل سیاه (در صورت استفاده از فلفل سیاه یک قاشق چایخوری زعفران هم در کمی آب جوش حل کرده به کار ببرید). داخل پوره نخود بریزید و مایه را خوب مخلوط کنید.
بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه ی مناسبی بریزید و آن را داغ کنید تا حدی که دود نکند. از مایه ی تهیه شده گلوله هایی به اندازه ی یک تخم مرغ بردارید و آنها را در آرد غلطانیده و همه را با دست صاف و گرد کنید. باید دقت کنید که سطح گلوله ها کاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بیندازید. حرارت را کمی ملایم کنید. وقتی یک طرف طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.

نظرات (1)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.
یکشنبه 22 دی 1392 ساعت 19:38
+ Arshia
مرسی
امتیاز: 0 0
پاسخ:
ممنون