X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
چهارشنبه 9 بهمن 1392

عدس پلو



مواد لازم برای ۴ نفر


برنج  ۳ پیمانه
عدس  ۱/۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده  ۸۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۳ عدد
کشمش پلویی  ۱ پیمانه
زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل و روغن و زعفران به میزان لازم


طرز تهیه:



برنج رو بشویید و از چند ساعت قبل خیس کنید.

عدس رو هم بشویید و چند ساعت خیس کنید و بپزید.

۲ تا از پیاز ها رو به صورت خلالی برش بدید و با روشی که در تهیه “پیاز داغ مجلسی” در آلبوم “نکات کلیدی آشپزی” هست, سرخ کنید.

توی یه ماهیتابه ۱ عدد پیاز باقیمانده رو خرد کنید و روغن بریزید و با گوشت تفت بدید. وقتی گوشت سرخ شد, نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل بزنید. در صورت تمایل میتونید کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید.

در یه ظرف جدا کشمش ها رو هم کمی تفت بدید.

برنج رو با روشی که در آلبوم “رستوران ایرانی” در بخش “زرشک پلو با مرغ” هست به روش کته آماده کنید و عدس ها رو هم با اون مخلوط کنید یا در صورت تمایل به روش آبکش آماده کنید و توی آبکش عدس رو با برنج مخلوط کنید و گوشت سرخ شده رو روی برنج بذارید تا دم بیاد و در آخر هم با کشمش و پیاز داغ تزیین کنید.

 

نکات

  • کشمش نباید زیاد سرخ بشه و قبل از اینکه به مرحله پف کردن برسه باید از روی حرارت بردارید.
  • بعضی ها در کنار عدس پلو, خرما هم سرو میکنند, به این صورت که باید خرما رو هم خیلی کم تفت داد و در آخر روی پلو کشید.

 

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.