X
تبلیغات
رایتل

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی
شنبه 12 بهمن 1392

میرزا قاسمی


مواد لازم :

  1. بادمجان گوشتی بزرگ     5 عدد

  2. سیر                           6 عدد

  3. گوجه فرنگی                2 عدد

  4. فلفل دلمه ای              1 عدد

  5. تخم مرغ                    2 عدد

  6. روغن، نمک، فلفل          به مقدار لازم


طرز تهیه :


بادمجان ها را روی آتش کبابی میکنیم تا پوست آن به راحتی کنده شود. بعد در خرد کن دستی یا برقی کاملا له میکنیم سپس سیر را پوست کرده و در سیر خرد کن ریخته یا رنده میکنیم.

گوجه فرنگی را جداگانه در خرد کن میریزیم.  فلفل دلمه ای را نگینی ریز میکنیم .  ابتدا سیر را در تابه روغن دار تفت داده و بر میداریم. سپس بادمجان های له شده را در روغن ریخته و تفت میدهیم.

فلفل دلمه ای را جداگانه تفت میدهیم سپس بادمجان، گوجه، فلفل دلمه ای، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درب تابه را میگذاریم بپزد و به روغن آید.

تخم مرغ ها را شکسته و اضافه نمایید کاملا با مواد مخلوط کنید تا یکدست شود.

میرزا قاسمی آماده است.

لازم به ذکر است که معمولا میرزا قاسمی به عنوان شام میل میشود.

برچسب‌ها: میرزا قاسمی
نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.