آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی

کباب کوبیده


مواد لازم


گوشت قلوه گاه گوسفند...........1 کیلو

گوشت مغز ران گوساله.............400 گرم

پیاز رنده شده.........................3 عدد

نمک و فلفل............................به میزان لازم



طرز تهیه


گوشت گوسفند و گوساله را دو بار چرخ کرده ،پیاز رنده شده،نمک و فلفل را اضافه نموده و کاملا ورز می دهیم.اگر گوشت را به اندازه کافی ورز دهیم و چسبندگی ایجاد شود،گوشت از سیخ نمی ریزد.سپس دست را خیس کرده گوشت را بطور یکنواخت به سیخ کشیده و بعضی از قسمتهای آن را فشار می دهیم تا گوشت به سیخ بچسبد و بعد آن را با سیخ بمدت سه ساعت در یخچال می گذاریم.پس از این زمان سیخها را روی آتش تند قرار داده ،کمی که گوشت خودش را گرفت حرارت را ملایم می کنیم تا مغز گوشت پخته شود.

سالاد الویه

مواد لازم





تخم مرغ.............6 عدد

پیاز....................1 عدد

مرغ....................1 عدد

خیار شور.............300 گرم

کنسرو نخود سبز...1 پیمانه

سیب زمینی.....750 گرم

هویج...............1 عدد

مغز کرفس........3 قطعه 10 سانتی

سس مایونز....2 پیمانه

خامه............. 1 پیمانه

آبلیمو............1/4 پیمانه

نمک و فلفل...به میزان لازم


طرز تهیه


مرغ را با سه پیمانه آب و یک عدد پیاز و نمک می پزیم بطوری که تمام آب جذب مرغ شود.سپس استخوانهای آن را جدا کرده گوشت آن را خرد می کنیم.تخم مرغها را آب پز کرده تا سفت شود.سیب زمینی ها را نیز آب پز نموده بطوری که له نشود. پوست آن را می گیریم. پوست هویج را نیز گرفته آب پز می کنیم.تخم مرغ و سیب زمینی و هویج را به شکل مکعبهای یکدست و یک اندازه خرد می کنیم.کرفس را هم خرد کرده سپس سس مایونز و خامه و نمک و فلفل را مخلوط کرده آبلیمو را به آن اضافه میکنیم.تمام مواد را به ترتیب به سس اضافه می کنیم.ابتدا سیب زمینی بعدمرغ و تخم مرغ و کرفس و هویج و کنسرو نخود سبز و خیار شور سپس آنها را کاملا با هم مخلوط می کنیم.یک پیمانه خامه سفت را با یک پیمانه سس ماینز مخلوط کرده و در قیف ریخته و روی سالاد را تزیین می کنیم.