مواد لازم برای 5 نفر
سبزی تره وجعفری وکمی اسفناج وشنبلیله.............1/5 کیلو
روغن مایع ذرت...................................................مقداری
لوبیای قرمز یا چیتی...........................................1/3 پیمانه
پیاز.................................................................1عدد
گوشت گوسفند بدون استخوان مغز ران یا ماهیچه....500 گرم
لیمو عمانی...................................................5عدد
نمک و فلفل..................................................به میزان لازم
گرد لیمو.......................................................1قاشق چایخوری
طرز تهیه
سبزی را پاک کرده و تمیز می شو ییم خشک کرده وخرد می نماییم. سبزی را با مقداری روغن تف می دهیم.لوبیا را از شب قبل با کمی آب خیس نموده پیاز را به صورت پیاز داغ تهیه میکنیم . گوشت را به قطعات چهار سانتی متری برش داده همراه پیاز تف می دهیم. لوبیا و سبزی را به گوشت اضافه کرده حدود شش پیمانه آب روی آن ریخته و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت نیم پز شود.لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کرده و همراه نمک و فلفل به خورشت اضافه میکنیم در ظرف را می بندیم تا خورشت کاملا جا بیفتد .در اواخر پخت گرد لیمو را اضافه میکنیم .