آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پر











طرز تهیه مرغ شکم پر
مواد لازم
مرغ1عدد
نمک وفلفل به میزان لازم
الو وقیسی مجموع نیم کیلو
خلال پوست نارنج 1/2پیمانه
شکر 1 قاشق سوپ خوری
خلال پسته وبادام 1/2 پیمانه
ابلیمو 1/3پیمانه
کره 50 گرم
کرفس 2قطعه 10سانتی



طرز تهیه
مرغ را پس از پاک کردن تمام سطح ان را به نمک وفلفل اغشته میکنیم الو وقیسی را چند ساعت قبل می شوییم وخیس میکنیم داخل شکم مرغ را با الو وقیسی وخلال پسته وبادام پر میکنیم پنجاه گرم کره را روی سطح مرغ مالیده ان را در سینی فر قرار داده ودو قطعه برگ کرفس ویک پیمانه اب در سینی ریخته در طبقه وسط فری که با حرارت سیصد وپنجاه درجه فار نهایت گرم کردیم بمدت یک ساعت ونیم الی دو ساعت قرار می دهیم تا کامل بریان شود



















طرز تهیه

طرز تهیه خورشت بادمجان







مواد لازم

بادمجان قلمی 10 عدد

روغن نمک وفلفل به میزان لازم                

پیاز 1عدد

گوشت گوسفند700گرم

زردچوبه نصف قاشق چاییخوری

رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپ خوری


بادمجانها را پوست گرفته وروی ان نمک پاشیده ودر سبد بمدت دو ساعت می گذاریم بعدان را تمیز شسته با پارچه تمیزی خشک کرده مقداری روغن روی حرارت قرار داده وبادمجانها را در ان سرخ می کنیم سپس در صافی قرار داده وروغن اضافی ان را میگیریم پیاز را با کمی زعفران سرخ می کنیم گوشت را که از قبل تمیز کردیم به پیاز اضافه می کنیم زمانی که تف داده شد زردچوبه را اضافه می کنیم حدود شش پیمانه اب به ان اضافه می کنیم وپس از جوش امدن حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت پخته شود رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن کمی تف می دهیم وبه همراه نمک وفلفل به خورشت اضافه می کنیم اب غوره را نیز به مایه خورشت اضافه کرده پس از یک ربع بادمجانهای سرخ شده را روی گوشت میچینیم گوجه فرنگی را از وسط دو نیم کرده در کمی روغن سرخ می کنیم و نزدیک سرو کردن به خورشت اضافه می کنیم تا زیاد له نشود





طرز تهیه ژیگو




مواد لازم :
 ران گوساله جوان      یک عدد در حدود 2  تا 2/5 کیلو
 کره یا روغن     100 گرم
 سیر      1 بوته
 نمک و فلفل     به مقدار کم


روش تهیه  ژیگو گوساله:
ماهیچه گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا می کنیم و ران را به دقت می شوئیم و دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ می کنیم وسیر را حبه و پوست می کنیم و در آن سوراخها فرو می بریم روغن را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود سپس اطراف ژیگو را در روغن سرخ می کنیم و یک لیوان آب می ریزیم و یک دسته سبزی معطر و دو سه حبه سیر و یکی دو عدد هویج خرد شده داخل ظرف ژیگو می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم آهسته بجوشد ،
 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه کوکو اسفناج





مواد لازم

اسفناج پخته 300 گرم
 پیاز 1 عدد کوچک
 تخم مرغ 2 عدد
 نمک ، فلفل و زرد چوبه به مقدار کافی
روغن 100گرم

طرز تهیه :


 
در یک ظرف گود اسفناج پخته شده را خوب له میکنیم و بعد پیاز کوچک رنده میکنیم و تخم مرغ را اضافه میکنیم و با مقداری نمک و فلفل و زرد چوبه خوب هم میزنیم. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و مواد کوکو را داخل آن می ریزیم و با پشت قاشق مواد را صاف می کنیم . بعد که یک طرف کوکو سرخ شد کوکو را به صورت دلخواه برش داده و برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ می کنیم تا کوکو آماده شود .


طرز تهیه کوکوی شیرین




مواد لازم:

سیب زمینی آب پز 500 گرم
ماست 3 قاشق سوپخوری
روغن مایع 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد
زعفران آب کرده به میزان لازم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
زرشک 15 گرم
خلال بادام 30 گرم
آب نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب 4 قاشق سوپخوری
خلال پسته 30 گرم
خیار شور یا خیار، لیمو ترش، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای برای تزیین

طرز تهیه :
سیب زمینی آب پز را رنده می کنیم. تخم مرغها را با چنگال کمی می زنیم و بعد به سیب زمینی اضافه می کنیم به مقدار خیلی کم نمک به مواد اضافه می کنیم چون غذا شکر دارد نمک نباید زیاد باشد.

مقدار خیلی کم فلفل اضافه کرده مخلوط می کنیم. سپس ماست و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم با قاشق هم می زنیم تا مواد به خورد هم برود. تابه نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن داخلش می ریزیم. می توان برای اینکه مواد یک دست شود با همزن برقی آنها را هم زد. برای تهیه شربت کوکو آب را داخل ظرف دیگری روی حرارت می ریزیم و شکر، زعفران، گلاب اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

  ادامه مطلب ...