آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی

آشپزخانه

آموزشی سرگرمی آشپزی

طرز تهیه خورشت کرفس

خورش کرفس




مواد لازم:

 
کرفس اگر کوچک بود 2عدد
    1 عدد
گوشت سردست یا ران بره، ترجیحا ماهیچه
    500 گرم
پیاز
    1 عدد
لیمو عمانی
    2 تا 3 عدد
زردچوبه     نیم قاشق چای خوری
نمک     1 قاشق چای خوری
روغن     به مقدار کافی
آب سرد     3 لیوان

 

 

طرز تهیه:


ساقه های کرفس را از هم جدا کنید و خوب بشویید سپس ساقه های کرفس را به اندازه های دو سانتیمتری خورد کنید برگ های کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خورد کنید.

 

گوشت را به اندازه های خورشتی قطعه قطعه کنید. پیاز را هم برای پیاز داغ گرفتن خورد کنید. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و پیاز را در آن با حرارت ملایم سرخ کنید. پس از سرخ شدن پیاز گوشت را روی پیاز بریزید شعله را کمی بیشتر کنید و چند دقیقه ای با افزودن نیم قاشق چای خوری زردچوبه سرخ کنید.
 
ادامه مطلب ...

کو کو پاغاره


کوکوی پاغازه, طرز تهیه کوکو پاغازه, پخت کوکو پاغازه



مواد لازم :

 پاغازه     ۵/۰ کیلو گرم
 آرد     ۱ الی ۲ قاشق
 پیاز     ۱ عدد
 تخم مرغ     ۴ الی ۵ عدد
 نمک و زردچوبه     به میزان لازم
سیر رنده شده    ۱ حبه
روغن    ۱ قاشق برای سرخ کردن


طرز تهیه :
فصل بهار که میشود اگر در بازار میوه و تره بار شهر کرمانشاه بروید . انواع مختلفی از تره های بهاری به فروش میرسد . یکی از این تره ها را پاغازه مینامند . پاغازه یک گیاه دارویی محسوب میشود . و در غذا هایی مثل برانی و سبزی پلو و کوکو مصرف خوراکی هم دارد و برای کسانی که بیماری گوارشی مانند ناراحتی های معده و روده ای دارند بسیار مفید میباشد .
پاغازه خرد شده و سیر وپیاز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را اضافه کنید وبه هم بزنید. در ماهی تابه روغن بریزید و مایه را در ماهی تابه ریخته و در ظرف را ببندیدو حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنید.




کوکو لوبیا سبز



مواد لازم :


لوبیا سبز خرد شده                                                  400 گرم

هویچ خرد شده                                    100 گرم ( 2 عدد متوسط )

سیب زمینی خرد شده                                            1 عدد متوسط

تخم مرغ                                                      - 2 – 3 عدد

مغز گردو                                          نصف استکان ( خرد شده )

زعفران دم کرده                                            1 قاشق غذا خوری

پیاز داغ                                                  1 قاشق غذا خوری
شیر                                                     1 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر                                            ½ قاشق چای خوری
زرد چوبه ، نمک ، فلفل                                          به مقدار لازم


طرز تهیه :
لوبیا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کنید و به اندازه های یک سانتی متری خرد کنید .
هویچ  و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید .
لوبیا را با یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد. بعد از این مدت هویچ خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید . ( دقت کنید که حرارت زیر مواد به حدی نباشد که آب آن کشیده شود و مجبور به اضافه کردن آب شوید ) بعد از 10 دقیقه، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش کنید و صبر کنید مواد کمی سرد شوند . در یک کاسه متناسب با اندازه مواد ، 2 عدد تخم مرغ را بکشنید ، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید تا مخلوط شوند ، بعد بکینگ پودر ، پیاز داغ ، ادویه مورد نظر ، شیر ، مغز گردو و زعفران را اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید .
 
ادامه مطلب ...